Aktiviteter og oplevelser for børn på Sjælland

Sjælland er den mest befolkede del af Danmark og derfor er der også stor efterspørgsel på aktiviteter og oplevelser for børn og børnefamilier. Her vil jeg forsøge at gøre det nemmere at finde frem til nogle af disse gode oplevelser for børn og voksne på Sjælland, så man kan have en god stund sammen.

Det kan være meget forskelligt hvad du søger at opleve med dine børn. Det kan være alt lige fra gratis aktiviteter til seværdigheder, og så kan det også være enten indendørs eller udendørs aktiviteter.

De bedste aktiviteter og oplevelser for børn på Sjælland

I denne artikel forsøger jeg at spænde bredt, så enhver kan finde en interessant aktivitet. Denne liste indeholder kune aktiviter for børn på Sjælland der koster penge, længere nede på siden kan du finde en liste over gratis aktiviteter på Sjælland.

Det er også umuligt at lave en liste over alle aktiviteter for børn på Sjælland, da den så villle blive uendelig lang med alle besøgsgårde, legepladser, museer osv. Derfor er det kun udvalgte aktiviteter, men du kan altid finde flere aktiviteter på vores lokale undersider. Nu til de bedste oplevelser og aktiviteter for børn på Sjælland:

 • Experimentarium
 • Zoologisk Have
 • Knuthenborg Safaripark
 • Hundested Sandskulptur Festival (sommer)
 • Leo’s Legeland
 • Airtrix Klatre og Trampolinpark

Gratis aktiviteter for børn på Sjælland

En god aktivitet kan også være gratis, og gratis aktiviter for børn er der masser af på Sjælland. Herunder kan du få nogle ideer til gratis aktiviter for børn du kan finde på Sjælland.

 • Troldejagt på Sjælland – De Glemte Kæmper
 • “Klap en fisk” – et frivilligt initiativ der giver børn muligheden for at komme tættere på de fisk vi spiser. Find steder på deres platform.
 • Disc Golf baner – der findes flere gratis disc golf baner i Danmark, hvor du bare skal have nogle discs med. Det kan f.eks. være på skoler el. i offentlige parker.
 • Naturlegepladser – på Sjælland er der mange naturlegepladser og legepladser i det hele taget du kan besøge med din børn.
 • Storcentre – der er flere storcentre, særligt i Storkøbenhavn, hvor der er mange gratis og varierende aktiviteter for børn.

Denne liste skal ses som ideer, og det er klart er du er nødt til at lave lidt research selv, for at finde frem til de præcise lokationer for gratis aktiviteter.

Sjov for børn på Sjælland

Der er masser af sjov på Sjælland for børn, og uanset om du har vil hive pengepungen frem eller ej, så kan du finde sjove aktiviteter og oplevelser for børn.

Nu har vi peget dig i den rigtige retning, og måske har du fået inspiration til at finde frem til nye og sjove oplevelser for børn på Sjælland.

Denne artikel er udgivet i samarbejde med Vaskemaskine.org, hvor du kan finde både nye vaskemaskiner og tørretumblere til dit hjem, så bliver vask af børnenes tøj og nemmere og hurtigere.

Skriv en kommentar