Udlejning af belysning til din bolig

Man kan for nyligt leje så mange seje elementer. For mange år siden var det film. Så kom regionerne som udlejede havemaskiner og landbrugsudstyr nemt. Så kom leje-smykker-tendens.
I din bolig overvejer du nok ikke på det, men lyskilder er vigtig. Det er lyse der gør tilværelsen værd at more sig. Lyskilder spreder det modsatte af dødskab og sort mørke.

Nu kan du fx finde folk som vil ud leje lamper. Det er fx online-supermarkeder.dk pærer, køkkenlamper og loftlamper. Det er et website der forbinder, dem der vil udleje lamper og dem som vil låne dem. Det kanvære både udlejning fra firmaer og private.

Der forhandles også udstyr via portalen, som fx batteri etc.
Hvis du har lejlighed til det, så se efter om du mister nogen fede belysningskilder til din stue. Hvad med en fancy lampe med LED teknologi eller udendørslampe til indgangspartiet.
Lejereglerne er enkelte. Du vedftager prisen og lejeperiode og afhentning, og så betales der forud. Betal et startbeløb på 150 kr for at registrere dig som udlejer, som dækker en fælles dækning, som dækker kollektivt, dog med en lille kasko.

Såfremt du ikke umiddelbart bor på københavn, så har man ikke sådan umiddelbart en lampebutik i nærheden. Derfor kan lampeudlejning være en henrivende ide, for folk i ikke tæt beboede områder.
Dette fremlagde EB om konceptet – se historien om tandlæger her.

Såleden udlejer du din boliger
Skyd nogle billeder, og skrive en varebeskrivelse. Fastsæt en lejepris og opload hele mappen til webportalen. Så kan du på længe modtage købstilkendegivelser fra udlejningslystne lampeejere.
Servicen koster 10% af lejeprisen i afgift. Bemærk nul boligadministration
Afsøg ikke længere efter boliger i ubelyst. Bestil lamper i din lejlighed eller dit køkkenalrum allerede i dag.

Skriv en kommentar