Hvad kan man lave med børn i julen?

Julen er i sandhed børnenes fest og der er masser af ting at lave og ture du kan tage på med dine børn i julen.

I denne artikel kommer vi ind på nogle af de mange sjove aktiviteter og oplevelser du kan tage dit barn med til, men du får også ideer til hvad du kan lave med dine børn derhjemme i julen.

Overblik over juleaktiviteter med børn:

  • Julemarkeder
  • Juleshopping
  • Jul i Tivoli
  • Julelandskab i Plantorama
  • Julelys
  • Bagning
  • DIY projekter

Julemarkeder for børn

Der er mange julemarkeder i Danmark og de er alle sjove for børn. Man kan finde alverdens julepynt og relevant vinterbeklædning, sjove nisser og juletræer. Man kan få noget varmt at drikke og noget sødt at spise, såsom churros og æbleskiver.

Nogle julemarkeder tilbyder også små forlystelse el. konkurrencer for børn, måske der er en karussel man kan prøve el. man kan fortælle julemanden hvad man ønsker.

Juleshopping

Tag dine børn med ud og køb julegaver, så de selv har indflydelse på hvad de giver i gave. Samtidig er det også en kæmpe oplevelse at se al den pynt der fylder i supermarkeder, butikker og storcentre.

Jul i Tivoli

Hvert år gør Tivoli noget helt særligt ud af julen og vil man gerne give sine børn en unik oplevelse i julen, så skal man helt bestemt tage dem med i Tivoli.

Når Tivoli har juleåbent gør de noget helt specielt ud af både deres julepynt, men også det du kan spise og drikke i tivoli.

Julelandskab i Plantorama

Plantorama er normalt kendt som et kæmpe stort plantecenter, men de har også meget andet til hjem og bolig. I julemåneden der forvandler de dog dele af deres kæmpe store butikker til det rene juleland, hvor du kan se og købe uanet mængder af alverdens julepynt og julelys.

Derudover så har de en masse ting til julelandskaber og laver deres helt eget julelandskab i butikken, som du og dine børn kan bruge lang tid på at nærstudere og lade jer inspirere af. Så bor du i nærheden af en Plantorama, så bør du lægge vejen forbi.

Julelys

Mange købstæder pynter op med julelys i deres hovedgade, det kan være utrolig hyggeligt at lægge vejen forbi denne med dine børn i julemåneden og kan også kombineres med juleshopping.

Der findes også veje i Danmark der er særligt kendt for deres ekstreme pynt med julebelysning uden på huset. En køretur til et af disse områder kan være en kæmpe stor og sjov oplevelse for børn.

Bagning og DIY projektor i hjemmet

Sidst men ikke mindst kan du blive hjemme på de kolde, stormfulde og regnfulde dage. Her kan du kaste dig ud i at bage en af de mange populære julesmåkager med dine børn.

I kan også begynde at lave juledekorationer til kalenderlys og adventskrans, eller flette julehjerter og julestjerner. Mulighederne er mange og der skal også pakkes julegaver ind.

Det var et overblik over en række sjove aktiviteter du kan lave med dit barn i december måned hvor julen er på sit højeste.

Artiklen er udgivet i samarbejde med siden Stegepande-tilbud.dk hvor du kan finde en ny og lækker stegepande til årets julegave el. til årets julemad.

Skriv en kommentar