Julemarked for børn

Børn kan nærmest ikke får nok af julen og en måde at give lidt ekstra til sine børn i julen, er ved at tage på et julemarked.

Der findes rigtig mange julemarkeder bare i Danmark, både i store byer og i små byer, og de er alle noget for børn, da børn jo er i centrum i julen. Men nogle julemarkeder er der dog gjort noget ekstra ud af aktiviteterne for børn, disse julemarkeder kan du læse lidt mere om herunder.

Julemarked på Kultorvet

På kultorvet kan du opleve et fantastisk julemarked der vender tilbage år efter år. Det er et julemarked med et tema, og det tema er H. C. Andersen, så det falder altid lige i børns smag.

Derudover er der som regel forskellige ting dit barn kan prøve og også mulighed for at få en snak med julemanden.

Julemarked på Højbro Plads

Julemarkedet på Højbro Plads er et velkendt julemarked der er genkendeligt med sine velkendte ensartede boder hvor der handles alt fra varme sokker til søde julegodter.

Det er et hyggeligt julemarked med masser at se på og mange smagsoplevelser relateret til julen, såsom brændte mandler og gløgg.

Julemarked på Gavnø Slot

Gavnø slot i Næstved har et meget populært julemarked, som du kan besøge i hele julen. De inviterer indenfor til en magisk juleoplevelse for børn og voksne.

Du skal være opmærksom på at det koster penge at komme til jul på Gavnø.

Jul i Den Gamle By i Aarhus

Aarhus er garant for mange oplevelser for både børn og voksne, og det gælder så sandelig også når det er jul. Et af de steder der gør noget ud af alle højtider er Den Gamle By i Aarhus.

Du kan svinge forbi Den Gamle By med dine børn i julen, og opleve hvordan det var at være barn i gamle dage i julen.

Der findes mange andre julemarkeder også meget små lokale. Jeg vil opfordre dig til at undersøge hvilke der finder sted nær dig, og tage dine børn med derhen.

Denne artikel er lavet i samarbejde Lommeregner.org hvor du kan bliver klogere på tal og måske dine regne ud hvor meget du har til julen.

Skriv en kommentar