Oplevelsesgaver til børn

Vi har det tit med at give meget materialistiske gaver til børn, men i mange tilfælde er det langt bedre givet ud, at give en oplevelsesgave til børn. Børn elsker nemlig oplevelser, og de elsker endnu mere oplevelser med nogen de holder af.

Så derfor kan du med fordel give dine børn, dine niecer, børnebørn eller hvilke børn det nu er, en oplevelsesgave som fødselsdagsgave eller julegave. Herunder finde du nogle ideer til gode oplevelsesgaver til børn.

En tur i forlystelsespark

Allerede fra en tidlig alder vil mange børn være helt vilde med forlystelsesparker. Det er et eventyrligt sted at komme til, og uanset om det er en gave til et forsigtigt barn el. et vildt barn der elsker fart, så er en forlystelsespark et magisk sted, da der er noget for alle.

I Danmark er der mange gode forlystelsesparker, og der kan blot nævnes Legoland, Bonbon land, Tivoli og Tivoli Friheden, men der er mange andre også.

En overnatning på hotel

Har du børnebørn eller en niece, eller måske du bare vil give dine børn en særlig oplevelse jer sammen som familie, så er en overnatning på hotel – måske med morgenmad inkluderet – en rigtig sjov og nærværende oplevelse for børn.

Personligt har jeg været på Danhostel i Helsingør med fantastisk beliggenhed ud mod havet, Hotel Dagmar i Ribe et af Danmarks ældste hoteller, og havnehytter i Hundested placeret midt i hjertet af Hundested der er fuld af liv og glade dage om sommeren.

Teaterforestilling med en velkendt historie

En teaterforestilling er også vældig sjovt for børn, da det er en helt anden form for underholdning end den de er vant til i dag, hvor det mest foregår på skærme. Der er rigtig mange børneteatre i Danmark med børneforestillinger jævnligt, og det er fra de helt små aldersgrupper til lidt ældre børn.

En af de mest populære teaterforestillinger for børn i Danmark, der vender tilbage år efter år, er “Folk og røvere i Kardemommeby”. Men du kan også se fortolkninger af populære børnebøger såsom Sallys Far der kører i øjeblikket.

Disse ideer til oplevelsesgaver for børn har forhåbentligt været med til at udvide din horisont og givet dig inspiration til hvilken gave du skal give til et barn du har nær.

Artiklen er udgivet i samarbejde med https://barbermaskine-tilbud.dk hvor du kan finde et bredt udvalg af barbermaskiner og trimmere fra mange forskellige mærker.

Skriv en kommentar