Sjov overnatning med børn

Det er altid sjovt at være på en lille weekendtur med overnatning med sine børn eller måske for bedsteforældre at gøre det med sine børnebørn. Det behøver ikke er være langt væk eller på nogen måde at være noget særligt sted i overnatter.

I denne artikel har jeg dog valgt at fokusere på de lidt sjovere overnatningsmuligheder for børn, der er anderledes og lægger op til en særlig oplevelse.

Hotel Legoland

Legoland er et fantastisk sted for børn, og mange børn starter med at lege med Duplo fra en tidlig alder, hvorefter de begynder at lege med LEGO. Glæden for Lego er på tværs af kan og alder, og derfor er Hotel Legoland en rigtig sjov overnatning for børn.

På Hotel Legoland, der ligger i forbindelse med Legoland i Billund, bliver man indkvarteret på værelser med velkendte lego-teamer og gulvtæpper, vægge og senge er udsmykket med lego kendetegn.

Knuthenborg Safaripark

Du kan også tage en barn med en Knuthenborg Safaripark, hvor man kan sove i en hytte blandt de mange dyr der gør rundt på den sydsjællandske savanne.

Det er en helt unik måde at opleve dyrelivet på, og se mange af de eksotiske dyr man normalt ser i Zoologisk have, i helt andre omgivelser.

Kattegatcentret

Kattegatcentret byder lidt på det samme som Knuthenborg Safaripark, nemlig at du kan sove nærmest side om side med dyrene. Her er der bare tale om fisk i store akvarier, som du kan sove sammen med.

De har nemlig et koncept der hedder “Zzzzov med hajerne for familier” hvor i som familie kan komme ind i kattegatcentret om natten, gå rundt og se de mange fisk med jeres lommelygter, og til sidst sove ved siden af de fisk i bedst kan lide f.eks. hajer.

Det er vigtigt også at få en god overnatning hver nat man sover derhjemme, derfor har vi valgt at få hjælp til udgivelsen af denne artikel af Sengematch – hvor du finder de bedste senge til børn og voksne.

Skriv en kommentar