Troldejagt i Danmark

Tag på troldejagt i Danmark og find en række kæmpe store trætrolde. Det er en fantastisk gratis oplevelse for hele familien og særligt børnene, og så er der endda til flere udflugter med familien, da der gemmer sig mange trolde rundt omkring i Danmark.

De store giganter af træfigurer gemmer sig forskellige steder i Danmark. Du kan få svaret her i artiklen, men du kan også blot få fortalt en område de befinder sig i, og så tage på troldejagt, hvor du selv skal finde den endelige position på troldende. De er store og bør derfor være til at finde, så længe man kender områdets omfang.

Hvor mange trolde er der på Sjælland?

Når du tager på troldejagt på Sjælland, så går du efter de såkaldte: De 6 Glemte Kæmper. Der er altså seks trolde gemt rundt omkring i Danmark i områder med meget natur.

Der er sidenhen kommer mange flere trolde til, alle leveret af samme kunstner, hvilket betyder at du nu kan finde langt mere end 6 trolde på Sjælland, og på landsplan. Men de oprindelige 6 Glemte Kæmper befinder sig altså alle på vestegnen i flotte naturlige omgivelser.

Hvor mange store trolde er der i Danmark?

De 6 store trolde blev oprindeligt lavet tilbage i 2016 af genbrugstræ af kunstneren Thomas Dambo. Siden da er det blevet til mange flere trolde, og ikke bare på Sjælland, men i hele landet, og også uden for Danmark er der poppet kæmpetrolde af træ op – alle lavet af Thomas Dambo og hans team. I dag kan du finde mere end 100 trolde på troldejagt i hele Danmark.

Du kan få et overblik over alle troldende på TrollMap.com der drives at Thomas Dambo.

Hvor finder man de 100 trolde i Danmark?

Det bedste sted at finde de 100 trolde i Danmark er på ovennævnte hjemmeside, men der får du kun en ca. lokation. Du kan få de mere præcise lokationer rundt omkring på nettet på rejseblogs, og sider som vores.

Hvis du er interesseret i at finde de oprindelige trolde på Sjælland, så kan du herunder se hvor du finder dem henne:

  • Høje Taastrup – Teddy Venlig står ud til en sø ved Hakkemosevej i Taastrup
  • Vallensbæk Mose – Lille Tilde er placeret mellem træerne ved Tueholmsøen
  • Albertslund – Thomas På Bjerget ligger i en lysning på toppen af bjerget i Albertslund
  • Ishøj – Oscar Under Broen er ved Ishøj Strandpark under en bro
  • Rødovre – Sovende Louis ligger placeret i en lysning på toppen af en lille bakke i Rødovre
  • Hvidovre – Bakke Top Trine stå på en bakke i Hvidovre og kigger ud over Avedøresletten

Nu er det bare at gå på jagt. Det er en dejlig gratis aktivitet du kan opleve i hele Danmark med dine børn, der vil blive meget fascineret af de store trolde i træ. Mange af troldende gemmer også på yderligere hemmeligheder, såsom fuglehuse, og der er gjort for at inkorporere dem i naturen og deres omgivelser.

Det giver god kardiotræning at tage på troldejagt i Danmark, men hvis ikke det er noget for dig med en troldejagt, så kan finde ud af hvordan du kan træne på Gilbaks.dk, hvor der blandt andet er en rigtig god artikel om hvordan du forholder dig til delte mavemuskler og træner dem.

Skriv en kommentar